Greek English
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
www.athanatos.gr
  Αναζήτηση προϊόντων...
 
  Αρχή σελίδας » Αποστολές & επιστροφές ο λογαριασμός μου  |  περιεχόμενα καλαθιού  |  ολοκλήρωση αγοράς   

+ ΑΓΑΛΜΑΤΑ
+ ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ Φ.Γ. ΜΠΡΟΥΤΖΟΣ
+ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΦΥΣΗΤΟ ΓΥΑΛΙ
+ ΔΙΑΚ.ΤΟΙΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΜΕΝΑ
+ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΛΑΔΙΑ-ΜΠΟΥΚΕΤΑ
+ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ
+ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΠΟ Φ/Γ-ΜΠΡΟΥΤΖΟ
+ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
+ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
+ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
+ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
+ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
+ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
+ ΚΑΝΤΗΛΙΑ TOIXOY
+ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ
+ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ
+ ΚΛΕΙΔΟΘΗΚΕΣ
+ ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΡ. ΦΥΣΗΤΟ ΓΥΑΛΙ
+ ΚΟΡΝΙΖΕΣ
+ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΑ ΧΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΠΟΡΤΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
+ ΠΙΝΑΚΕΣ
+ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΙ
+ ΡΟΔΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΗΤΟ ΓΥΑΛΙ
+ ΡΟΛΟΪΑ
+ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
+ ΤΑΣΑΚΙΑ
+ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΟ ΦΥΣΗΤΟ ΓΥΑΛΙ
+ ΦΥΣΗΤΟ ΓΥΑΛΙ (ΠΟΤΗΡΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ)
+ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
+ ΒΑΖΑ ΑΠΟ ΦΥΣΗΤΟ ΓΥΑΛΙ
+ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΗΤΟ ΓΥΑΛΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 2-7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας μεταφορών. Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησής σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή.

Η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για οποιαδήποτε παραγγελία ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς καθώς επίσης και με έξοδα αντικαταβολής, τα έξοδα αυτά βαρύνουν την επιχείρηση και ο πελάτης πληρώνει μόνο το ακέραιο της παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@athanatos.gr Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α. 24%
Καλάθι αγορών ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
'Αδειο καλάθι

Χυτήριο ορειχάλκου και αλουμινίου, αναλαμβάνουμε χυτεύσεις διάφορων αντικειμένων ακατέργαστα και με επεξεργασία λείανσης.


ΠΡΟΣΠΕΚΤ

Δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα

Χρωματολόγιο

*Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

© 2018 Αθάνατος Θ. & Σια Ο.Ε.
Είδη γυαλιού, μπρούντζινα διακοσμητικά, χυτήριο ορείχαλκου
web hosting and design DISNET.GR

Current Parse Time: 0.113 s with 43 queries